“Stop vermoeidheid met 10 aromatherapie-geuren met aromatische olie massage”

Hoe vermoeidheid van dingen te verlichten? Of het nu komt door werk, vervuiling, reizen of nog veel meer, er zijn veel manieren om aromatherapie te gebruiken om ze te helpen genezen. Het is een andere methode die gemakkelijk, handig, tijdbesparend is en gemakkelijk thuis kan worden gedaan. Het is een andere optie om stress te verlichten en onze uitputting te stoppen. Laten we daar eens naar kijken. Welke geuren stoppen onze uitputting? Laten we het gaan zien!


  1. Borneol geneest acne, vermindert ontstekingen en doodt ziektekiemen. Genees roos, voed het haar. Verdrijft insecten en verlicht stress. Verminder gevoelens van angst, stress, verhoog gevoelens van vitaliteit
Borneol

2. Lavendel Helpt om gemakkelijk te slapen Helpt de stemming in evenwicht te brengen, kalmeert de geest, helpt bacteriën te verwijderen. en stimuleert het lichaam om ziektekiemen te verdrijven, kalmeert en ontspant, helpt de stemming in evenwicht te brengen Indien gebruikt bij massage, zal het u helpen om goed te slapen en uw hardwerkende spieren te ontspannen. indien gemengd met room De lotion voedt de huid en vermindert de vettigheid van het gezicht. En het helpt ook om wonden te helen.

lavendel

3. Citronella Reinigt de huid goed. Helpt bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, vermindert koorts en ontspant spieren. Helpt de huid goed te reinigen. Helpt infectie te voorkomen anti bacterieel spray om frisse lucht te creëren Kan worden gebruikt om insecten af ​​​​te weren zonder afhankelijk te zijn van chemicaliën. Moet voorzichtig zijn in termen van irritatie van de huid.

Citronella

4. Rozemarijn geur opfrissen Concentreer je en heb aanmoediging, verlicht hoofdpijn, migraine, help bacteriën te elimineren, verdrijf ziektekiemen, maak ze fris en helder, help je te concentreren en heb aanmoediging. Indien gebruikt in massage, zal het warmte geven. motiveren en aanpassen geschikt voor de vette huid

rozemarijn

5. Eucalyptus geur Helpt helder te ademen, helder te ademen, te concentreren, vermoeidheid te verlichten. Als u een massage gebruikt, voelt u zich verfrist. helpen ademen Vermindert beklemming op de borst en vergemakkelijkt de ademhaling voor mensen met verkoudheid. helpen met duidelijkheid Helder en geconcentreerd, heeft het vermogen om ook bacteriën te elimineren.Als het wordt gebruikt voor massage, zal het helpen verfrissen. en herstel de functie van het lichaam, geschikt voor de normale tot vette huid kan onder de douche worden gebruikt spierontspannende massage spray om te ruiken Het is ook een ingrediënt in het product. Voed ook de huid en het haar.

Eucalyptus

6. Pepermunt geur Maak de geest fris, helder, helder, stimuleer creativiteit. vermindert oedeem en stimuleert de bloedsomloop goed Het is een soort olie die energie levert. Remt ziektekiemen en verlicht pijn Zwangere vrouwen moeten het gebruik van deze essentiële olie tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap vermijden.

Pepermunt

7. Citroengeur maakt je fris, helder, geconcentreerd Massage verbetert de bloedcirculatie. Helpt verfrist, helder, geconcentreerd te zijn en verbetert bij massage de bloedsomloop. Het zal je helpen om je vrolijk en energiek te voelen. Knoflook kan worden gebruikt in een bad, massage om spieren te ontspannen. Maar waar je op moet letten is: Gebruik het niet voordat u in de zon gaat, omdat het uw huid kan verbranden.

Citroengeur

8. Kamille reinigt de huid, verheldert de geest, concentreert zich.Gebruik een lichaamsmassage om de huid te ontspannen. helpt de huid te reinigen helpen de geest te zuiveren mediteren Als je een massage gebruikt, zal het je helpen om je op je gemak te voelen. En kalm, geschikt voor de droge en normale huid, helpt de huid ontspannen te voelen. laat je goed slapen en effectief in het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering geschikt om in te baden en massage om spieren te ontspannen

Calamine

9. Jasmijn (jasmijn) geur geeft vertrouwen. optimistisch Helpt te ontspannen en de sfeer van liefde te stimuleren helpen vertrouwen op te bouwen optimistisch Helpt te ontspannen en een liefdevolle stemming te creëren Geschikt voor alle huidtypes en zeer goed voor de droge huid Helpt toxiciteit en spiersymptomen en spierspanning te onderdrukken. pijnstilling maar mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en gemakkelijk oogirritatie veroorzaken

Jasmijn

10. Sinaasappel helpt om energie te verbranden. Verfrist, ontspant, helpt energie te verbranden. zoals gewoonlijk helpen opfrissen drukvermindering van de hele dag hard werken en geeft ook een gevoel van verleiding Maak de geest vrolijk en koel. Maar je moet deze essentiële olie niet gebruiken voordat je in de zon gaat. evenals essentiële oliën van bergamot en citroen.

Sinaasappel