Thaise massage is geregistreerd als werelderfgoed.

Thaise massage is geregistreerd als werelderfgoed.

met uniciteit en een techniek die anders is dan waar ook ter wereld Maak mensen over de hele wereld verschillende nationaliteiten. Ze komen samen om Thaise massage te leren. Immaterieel cultureel erfgoed van Thailand En meer nog, “UNESCO” heeft aangekondigd dat “Thaise massageNUAD THAI is geregistreerd als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid Het immaterieel cultureel erfgoed (ICH) voor het jaar 2019 op 12 december 2019 in Bogota. Ik geloof dat dit “Thaise massage” bekender zal maken en veel mensen willen meer leren.

Wat pho Bangkok Thailand.

Thaise massage” wordt beschouwd als een traditionele medische wetenschap die meer dan 2000 jaar oud is. Het is een geweldig en prachtig geschrift om ziekte te genezen. Momenteel zijn er meer dan een half miljoen gecertificeerde Thaise masseuses. die zich bezighouden met dit beroep? Naast het creëren van banen, het genereren van inkomsten, het verdienen van veel geld in het land. Het onderwerp Thaise massage blijft zich over de hele wereld verspreiden. Er zijn veel buitenlanders die zich op veel plaatsen aanmelden om Thaise massage te leren, vooral bij Wat Phra Chetuphon Wimon Mangklaram of “Wat Pho“, dat wordt beschouwd als het centrum van de oorspronkelijke Thaise massage. Er zijn meer dan 200.000 afgestudeerden van Wat Pho uit 145 landen over de hele wereld, terwijl het beroep van Thaise masseuse in het buitenland Heeft gewerkt in luxe spa’s en massagesalons zoals onder andere New York, Londen, Duitsland, België, Denemarken, Noorwegen en Hong Kong.

Wetenschap en kunst van massage met een unieke focus op acupressuur, massage, buigen, trekken, gebruik van warmte – koude En met behulp van kruidengeneeskunde om te wrijven, masseren, comprimeren op verschillende punten op het lichaam volgens de theorie van aderen om het bloed en de wind in de aderen weer normaal te maken.

Thaise massage Hoewel er niet veel bewijs is Maar vond een gebeeldhouwd beeld op de bovendorpel van de Grote Muur, in de provincie Sisaket, waarop Phra Narai Banthomsin te zien is met de gemalin die een massage aanbiedt. en steengravures van Narai Banthomsin naast de Ban Khae Don-stroom Provincie Ubon Ratchathani

In de Ayutthaya-periode was er een record over Thaise massage dat er tijdens het bewind van koning Trai Lokanat een afdeling geneeskunde, geneeskundehospitaal, geneeskundeafdeling, afdeling oogartsen, afdeling masseuses was. en voortgezet tijdens het bewind van koning Narai de Grote (B.E. 2199-2231) In die tijd werden de meeste medicinale formules verzameld als medicijnen die de koninklijke artsen gebruikten om behandelingen aan te bieden en goede resultaten hadden. Gepubliceerd en genaamd “The Textbook of Phra Narai Pills”, is er een recept voor de massage van de kleinkinderen, zowel Phra Angkob als Phra Sine. Amulet om pijntjes en kwalen te verlichten en structureel De afdeling Chiropractoren werd opgericht. tot het Rattanakosin-tijdperk

niet worden genoemd, namelijk de regering van koning Rama 3. Koning Nangklao Chao Yu Hua heeft Wat Pho . gerenoveerd heeft een speciaal doel om een ​​leercentrum te zijn voor de kennis van mensen Zijne Hoogheid gaf opdracht om verschillende leerboeken te verzamelen. en ingeschreven op een stenen plaquette versierd in de tempel In het bijzonder zijn er 5 hoofdcategorieën geneeskunde: Hermit Dutton, Geneeskunde, Apotheek en Massage. Alleen het massageplan heeft 60 afbeeldingen, wat het meest complete bewijs is van Thaise massage. mensen over de zee aantrekken om te bezoeken

Tegenwoordig is de hoeveelheid kennis op dit gebied van de wetenschap ontsproten en uitgebreid om zich te ontwikkelen tot het Thaise gezondheidssysteem. sinds de lokale massage in de gemeenschap Massage ter bevordering van de gezondheid op de werkplek inclusief massagetherapie in verschillende ziekenhuizen in elke provincie

De minister van Cultuur zei dat voordat UNESCO de Thaise massagecertificering aankondigde, het ministerie van Cultuur door het Department of Cultural Promotion (STI) Thaise massage registreerde als immaterieel cultureel erfgoed. Op het gebied van kennis over de natuur en het universum, soorten Thaise traditionele geneeskunde en volksgeneeskunde, is, voordat de gegevens worden voorbereid om te worden gepresenteerd aan UNESCO, tot slot Thaise massage toegevoegd aan het Wereld Cultureel Erfgoed. UNESCO omvat Thaise massage in overeenstemming met de kenmerken van immaterieel cultureel erfgoed als bedoeld in artikel 2. van de Conventie is geclassificeerd op het gebied van kennis en praktijk van de natuur en het universum. Het is wijsheid die zich heeft ontwikkeld op het niveau van familie- en landbouwgemeenschappen en zich heeft ontwikkeld tot de wetenschap van de gezondheidszorg die de handen of delen van het lichaam De kracht en structuur van het lichaam aanpassen zonder medicijnen om de kwalen veroorzaakt door de wind in de aderen te genezen en de 4 elementen te maken. in het lichaam is normaal.

Als een traditionele medische school Wat Phra Chetuphon of Wat Pho Het is een van de belangrijke plaatsen om Thaise massagetechnieken te erven. Zei dat de school werd opgericht in 1955. Volgens het initiatief van Phra Thammavarodom, de abt van de tempel in die tijd, werd later de 17e Patriarch Het is de eerste traditionele medische school die is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs. In de eerste periode leerden Thaise geneeskunde, Thaise apotheek, Thaise verloskundigen geen traditionele massage. tot koning Rama IX Zijne Hoogheid in Wat Pho had een bevel om te vragen dat de school geen Thaise massage onderwees of daarom het koninklijke initiatief vervulde. Begon in 1962 met het geven van Thaise massage. Tot op heden geërfd, wordt beschouwd als Zijne Majesteit de Koning heeft richtlijnen gegeven. De school heeft geprobeerd de traditionele Thaise massage van Wat Pho volledig te erven. Er is een cursus Thaise voetmassage. Reflexologie op de voetzolen Reflexologie volgens de massage-inscriptie van Wat Pho. Oliemassage, vrouwenmassage, babymassage, ontwikkeling stimuleren totdat de beroepsopleiding Thaise massage gelijkwaardig is aan de opleiding tot assistent-assistent Thaise traditionele geneeskunde van het Ministerie van Volksgezondheid.

” De verklaring van de Werelderfgoedlijst is een genoegen om te bedenken dat Thaise massage de nummer één in de wereld is, waardoor Thaise massage met waardigheid en waardigheid wordt gemaakt, omdat in het verleden sommige groepen mensen Thaise massage op een ongepaste manier hebben gebruikt. Een andere groep van de Thaise massagebeoefenaars probeert de kennis van traditionele wijsheid te behouden en inkomsten te genereren voor zichzelf en de natie,” zei de heer Preeda met verrukking dat Thaise massage geregistreerd was als Werelderfgoed.

“De wijsheid van Thaise massage moet worden bewaard voor toekomstige generaties jongeren en verspreid naar het buitenland om vooruit te komen, groots en continu te worden.”

Napa thai massage Aalts België

Contact
Tel. +32 489 80 18 87