Ken jij de kruidenkompresbal al?

kruiden kompres

Kruidenkompres is het gebruik van veel kruiden die samen zijn gewikkeld. De meeste zijn kruiden met essentiële oliën die gestoomd en verwarmd worden. Breng een kompres aan op het gebied van pijn of verstuiking waar essentiële oliën bij verhitting zullen verdampen. De warmte van het kompres helpt de bloedcirculatie beter te stimuleren. En er zijn ook belangrijke stoffen uit bepaalde kruiden die door de huid dringen. Helpt bij het genezen van verstuikingen, verstuikingen en het verminderen van pijn.

voordelen van kompres
1. Verlicht pijntjes en kwalen
2. Helpt zwelling te verminderen Ontsteking van spieren, pezen, gewrichten na 24 – 48 uur
3. Verminder spierspasmen
4. Help de weefsels De fascia strekt zich uit.
5. Verminder vastlopen van gewrichten.
6. Verminder pijn
7. Verbetert de bloedstroom

Geneesmiddelen die vaak worden gebruikt om kompressen te maken
1. Plai verlicht pijn, vermindert ontstekingen.
2. Kaffir limoenschil Als je er geen hebt, kun je de bladeren gebruiken. bevat essentiële oliën genezen wind duizelig
3. Citroengras, smaakstof
4. Tamarindebladeren verlichten jeuk op het lichaam, voeden de huid.
5. Kurkuma helpt ontstekingen te verminderen. huidziekte genezen
6. Zout helpt warmte te absorberen. en helpen ervoor te zorgen dat het medicijn gemakkelijker door de huid wordt opgenomen
7. Kamfer, smaakstof, voedt het hart
8. Som Poi-bladeren helpen de huid te voeden, huidziekten te genezen en de bloeddruk te verlagen.

Hoe te comprimeren?
1. Positioneer de patiënt op de juiste manier, zoals liggend op zijn rug, zittend, liggend op zijn zij, afhankelijk van de positie van het kruidenkompres.
2. Breng de hete kompresbal om het gebied dat u wilt comprimeren te comprimeren. (De test met warmtekompressen omvat het aanraken van de buik, onderarm of handrug.)
3. Om het kompres in het begin direct op de huid van de patiënt te plaatsen, moet dit snel gebeuren, niet langdurig weken, omdat de patiënt niet veel warmte verdraagt.
4. Wanneer de hete kompresbal afkoelt, kan een ander heet kompres worden vervangen. (Breng dezelfde bal mee om verder te stomen) herhaal volgens nummer 2, 3.

Hoe het kompres op te slaan?
1. Elke keer gemaakte kruidenkompresballen Kan 3-5 dagen worden bewaard en hergebruikt.
2. Het kompres moet in de koelkast worden bewaard. gaat het langer mee (Moet ook het kompres controleren. Als er een slechte of zure geur is, mag deze niet worden bewaard.)
3. Als het kompres droog is Voor gebruik moet worden besprenkeld met water of witte wijn.
4. Als het gebruikte kompres niet geel of lichtgeel is Geeft aan dat het gebruikte medicijn vers is. (minder kwaliteit) zal niet werken, zou het nieuwe kompres moeten vervangen
5. Een paar kompresballen kan 3 keer voor de behandeling worden gebruikt.

Voorzichtigheid
1. Gebruik het kompres dat te heet is niet. Vooral bij een zachte huid of eerder gewikkelde plekken. Als je het wilt gebruiken, moet je eerst een handdoek hebben of wachten tot het kompres is afgekoeld.
2. Wees vooral voorzichtig bij patiënten met diabetes, verlamming, kinderen en ouderen. Vanwege dergelijke personen is de reactie op warmte traag. Kan gemakkelijk brandwonden en blaren veroorzaken. Als je het wilt gebruiken, moet “Gebruik een warm kompres”
3. Kruidenkompres mag de eerste 24 uur niet worden gebruikt bij wond, ontsteking (pijn, zwelling, roodheid, warmte), dit kan meer zwelling veroorzaken.
4. Na het kruidenkompres Neem niet meteen een douche, omdat dit het medicijn van uw huid zal wassen. En de lichaamstemperatuur wordt niet op tijd aangepast kan koorts veroorzaken.