Wat u moet weten over Thaise massage

Thaise massage
Massage is een therapie en ontspant het lichaam. Het maakt gebruik van fysieke vaardigheden en accessoires door middel van knijpen, grijpen, rollen, strijken, stappen, leunen, acupressuur, buigen of vibrerende stimulatie. Om het werk van spieren en verschillende systemen van het lichaam te stimuleren om beter te werken. Het is een vorm van behandeling die al heel lang bestaat. Als je je echter afvraagt Wanneer heeft het lichaam een ​​massage nodig? Laten we kijken. Telkens wanneer u het gevoel heeft dat uw lichaam niet meer zo goed werkt als voorheen, zoals een zwaar gevoel. Elke spier is gespannen. Beweging is niet zo vloeiend als voorheen. Dan heeft je lichaam een ​​massage nodig.

massage voordelen van massage
verschillende massagemethoden
1. Persen, meestal met vingers als massage. Over het algemeen worden duimen als hoofdpersoon gebruikt. De techniek van het plaatsen van uw vingers kan zijn om recht naar beneden te drukken. met de middelvinger bij het 2e gewricht, niet bij de vingertoppen mag slechts één vinger drukken Of gebruik beide duimen naast elkaar om naar beneden te drukken. techniek van persen Het wordt vaak gebruikt voor specifieke gebieden. die het gewicht precies op de plek zal plaatsen Gebruikt voor algemene spiermassage

2. Rollen is een cirkelvormige beweging tijdens het masseren. samen met bewegen in dat gebied ook Het wordt meestal gebruikt op grote spieren die zware inspanning vereisen met de vingers van de handpalm. of de rand van de hand om te rollen De spieren zullen goed ontspannen, we zullen ons comfortabel voelen als een zachte, milde methode.

3. Knijpen Deze methode wordt vaak gebruikt. is het gebruik van kracht die rechtstreeks op de spieren inwerkt? wil dat alle spieren ontspannen zijn Vaak gebruikt voor grote spieren zoals armen, benen, rug, enz., en wordt gebruikt bij spieren die goed samengetrokken zijn.

4. Draaien is een beweging van de spieren in horizontale richting om de spieren, pezen en gewrichten vast te houden. Door de spieren in de palm van je hand te houden vervolgens gedraaid in een golvende beweging langs de spieren Dit wordt meestal gebruikt voor grote spieren zoals armen, benen en rug.

5. Buigen wordt meestal toegepast op stijve verbindingen. of contra-indicaties hebben in de gewrichten Deze techniek vereist veel expertise omdat het erg gevaarlijk kan zijn. Zowel naar de vliezen, pezen, spieren en gewrichten.

6. Trekken is het trekken van uitgerekte spieren. Het wordt vaak gebruikt voor samentrekkingen van spieren en pezen. Deze trektechniek vereist ook vaardigheid. Het betreft de gewrichten waar het geblesseerde gebied zwak is. en kan gemakkelijk scheuren Als we te veel tractie gebruiken

7. Kloppen, kloppen en hakken zijn ritmische inspanningen. kan een losse vuist gebruiken Gebruik de rand van je hand of gebruik de palm van je hand. Tik de karbonades met een ritme in het gewenste gebied. om spieren te ontspannen Het wordt meestal gebruikt op grote spieren zoals de rug, nek, schouders, enz.

8. Trappen wordt vaak gebruikt met grote spieren zoals armen, benen, rug, maar het kan gemakkelijk gevaarlijk zijn omdat het trappen niet erg nauwkeurig is. span vaak te veel in kan letsel veroorzaken door massage Als je deze techniek gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je echt bekwaam bent. en moet ervoor zorgen dat het veilig is om te gebruiken